Μποέμ στιλ εσωτερικών χώρων

Ένα πολύχρωμο και ποικιλόμορφο ντεκόρ με μια προσωπική πινελιά

 

Ένας μποέμ εσωτερικός χώρος θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε διακοπές στο σπίτι σας. Αυτό το στιλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων είναι γεμάτο με ζωντανά χρώματα, φυσικά υλικά, διάφορες υφές και έντονα σχέδια. Είναι επίσης το ιδανικό στιλ για να προσθέσετε όλα τα αντικείμενα που έχετε συλλέξει κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας. Αν θέλετε να αφήσετε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη, τότε το μποέμικο είναι το κατάλληλο στιλ διακόσμησης για εσάς!

 

Δείτε όλα τα Μποέμ προϊόντα

 

Φωτεινά χρώματα και έντονα σχέδια

Η χρήση πολλών χρωμάτων και σχεδίων είναι πολύ σημαντική σε έναν boho εσωτερικό χώρο. Το μποέμικο είναι ένα ποικιλόμορφο στιλ όπου τα πάντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Μη φοβάστε τους απροσδόκητους συνδυασμούς! Οι γήινοι τόνοι συνδυάζονται συχνά με τα έντονα χρώματα και οι φωτεινές μεταλλικές αποχρώσεις χρησιμοποιούνται για να προσδώσουν έμφαση. Οι ταπετσαρίες με έντονα τυπώματα, τα χαλιά, τα μαξιλάρια και οι κουβέρτες εκφράζουν κομμάτι της προσωπικότητά σας. Εάν θέλετε πραγματικά το ντεκόρ σας να αποπνέει μια μποέμ πινελιά, προσθέστε μια ταπισερί στο σαλόνι ή στο υπνοδωμάτιο σας.

 


 

 

 

Boho έπιπλα και αξεσουάρ

Δύο εσωτερικοί χώροι με μποέμ στιλ δεν φαίνονται ακριβώς οι ίδιοι. Αυτό είναι το ιδανικό στιλ αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε κάτι μοναδικό. Τα έπιπλα σε boho στιλ είναι κατασκευασμένα από φυσικά υλικά όπως ρατάν, μπαμπού, wicker, γιούτα, σιζάλ και ανακυκλωμένο ξύλο. Αυτό το στιλ σάς επιτρέπει να ξαναθυμηθείτε τα μέρη που έχετε ταξιδέψει προβάλλοντας τα αντικείμενά σας σε ένα κομψό ντουλάπι ή σε ένα βοηθητικό τραπέζι.

 

 

Δείτε όλα τα Μποέμ προϊόντα

 

 

 

Δείτε όλα τα στιλ για το 2022