Εξοχικό στιλ εσωτερικών χώρων

Ένα ζεστό στιλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων που θα σας κάνει να νιώσετε σαν το σπίτι σας

 

Λατρεύετε την εξοχή; Ακόμα κι αν δεν έχετε έναν αχυρώνα που έχει μετατραπεί σε σπίτι ή δεν ζείτε σε αγρόκτημα, μπορείτε εύκολα να διακοσμήσετε τον εσωτερικό σας χώρο με ένα σύγχρονο εξοχικό στιλ. Αυτό το στιλ διακόσμησης εσωτερικών χώρων είναι άνετο, αυθεντικό και γεμάτο χαρακτήρα και είναι ιδανικό για εσάς που αγαπάτε τα υφάσματα, το ξύλο και τα ογκώδη έπιπλα.

 

Δείτε όλα τα προϊόντα Εξοχικού στιλ

 

Στιβαρά έπιπλα και είδη διακόσμησης

Ένα εξοχικό ντεκόρ είναι δημοφιλές για τα μεγάλα έπιπλά του. Ένας τεράστιος υφασμάτινος καναπές όπου θα βυθίζεστε στα μαξιλάρια ή ένα τραπέζι με χώρο για όλη την οικογένεια και τους φίλους σας. Επίσης τα διακοσμητικά δεν πρέπει να είναι μικροσκοπικά. Επιλέξτε μερικά μεγάλα statement κομμάτια, κάνετε mix and match διάφορα αντικείμενα και αποφύγετε τα έπιπλα με το ίδιο στιλ.

 

 

Ζεστές αποχρώσεις και υλικά

Τα υλικά που ταιριάζουν απόλυτα με το εξοχικό στιλ είναι (ακατέργαστο) ξύλο, λινό, καρό υφάσματα, ρατάν και ορείχαλκος. Τα χρώματα σε ένα εξοχικό εσωτερικό πρέπει να είναι απαλά, όπως το λευκό, το γκρι και οι γήινοι τόνοι. Μην ξεχάσετε να αναζητήσετε μερικά μοναδικά έπιπλα, για παράδειγμα από ανακυκλωμένο ξύλο!

 

 

Δείτε όλα τα προϊόντα Εξοχικού στιλ

 

Δείτε όλα τα στιλ για το 2022